Tour Edge

Met haar hoofdkantoor in de buitenwijken van Chicago, werd Tour Edge in 1986 opgericht door David Glod, een voormalig golfprofessional bij Village Links Golf Club in Glen Ellyn, Illinois. Tour Edge produceert en verkoopt golfclubs onder twee verschillende merknamen: ‘Exotics’ en, ‘Hot Launch’

TourEdge Exotics 721 Series

Tour Edge

Nieuw: Exotics 721 serie

Tour Edge, de marktleider op het gebied van performance en innovatie, heeft de geheel nieuwe Exotics 721 metalwoords Series gelanceerd; de C721 driver, C721 fairway metal en C721 hybride. Deze ultra-premium metal woods bieden geheel nieuwe ontwerpconcepten en baanbrekende technologie van Tour Edge, die de Exoxtics 721 Series naar een geheel nieuw niveau van prestaties brengt.  

Tour Edge

Hot Launch

De Hot Launch-clubserie heeft naam gemaakt als producent van hoogwaardige golfclubs voor het verbeteren van je spel, van driver tot wedge. Hot Launch heeft bewezen het beste maatwerk in golf te kunnen bieden.

Op maat gemaakte golfclubs uit de USA

Alle Exotics en Hot Launch clubs worden op maat gemaakt in de Verenigde Staten in Batavia, Illinois en vervolgens over de hele wereld gedistribueerd. Elke Tour Edge-club wordt geleverd met een levenslange garantie.

Scroll naar boven
Scroll naar top