Tour Edge

Met haar hoofdkantoor in de buitenwijken van Chicago, werd Tour Edge in 1986 opgericht door David Glod, een voormalig golfprofessional bij Village Links Golf Club in Glen Ellyn, Illinois. Tour Edge produceert en verkoopt golfclubs onder twee verschillende merknamen: ‘Exotics’ en, ‘Hot Launch’

Tour Edge Golfclubs

Tour Edge

Exotics

Exotics-golfclubs zijn ontworpen op basis van de wensen van pro-golf spelers en hebben futuristische technologieën. Door het lage aantal waarin ze worden geproduceerd zijn ze zeer exclusief. Exotics-golfclubs maken gebruik van hoogwaardige materialen en fabricagemethoden waardoor Exotics haar positie als leider in hoogstaand vakmanschap onderschrijft.

Tour Edge

Hot Launch

De Hot Launch-clubserie heeft naam gemaakt als producent van hoogwaardige golfclubs voor het verbeteren van je spel, van driver tot wedge. Hot Launch heeft bewezen het beste maatwerk in golf te kunnen bieden.

Op maat gemaakte golfclubs uit de USA

Alle Exotics en Hot Launch clubs worden op maat gemaakt in de Verenigde Staten in Batavia, Illinois en vervolgens over de hele wereld gedistribueerd. Elke Tour Edge-club wordt geleverd met een levenslange garantie.

Scroll naar top